" Μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς πολλών μηχανογραφικών συστημάτων καταλήξαμε στους καλύτερους! Οι παραγγελίες ελέγχονται και δρομολογούνται αυτόματα και τα καταστήματα λειτουργούν άψογα και αυτόνομα ακόμα κι όταν δεν είμαι εκεί"
 - Κουτσού Ελένη-

"Σε ένα εστιατόριο με πολλή κίνηση όλη την ημέρα, χρειάζεται αυτοματοποίηση σε όσο το δυνατόν περισσότερες διαδικασίες που θα εξοικονομήσουν χρόνο και θα δώσουν οργάνωση στην κουζίνα και στο προσωπικό. Με τις εφαρμογές PRISMA Win η παραγγελιοληψία γίνεται πολύ εύκολα και χωρίς λάθη και η επικοινωνία μεταξύ σερβιτόρων και κουζίνας είναι άμεση"
-Ασλάνη Αθανασία-

"Με το PRISMA Win εκσυγχρονίστηκε τεχνολογικά η εικόνα του μαγαζιού προς τους πελάτες μου και εγώ έχω μια ξεκάθαρη εικόνα για όλα όσα το αφορούν, όπως υπόλοιπα αποθήκης, οικονομική κατάσταση, ετήσια στατιστικά κτλ στοιχεία που με τα χειρόγραφα ήταν από δύσκολο έως ανέφικτο να τα έχω. Με την υποστήριξη που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της ένα πρόγραμμα που μπορεί να φαντάζει δύσκολο έγινε παιχνιδάκι"
-Μαρί Κορωναίου-

"Η απόφαση ήταν δύσκολη γιατί δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα καταφέρει όλο το team του "ΑΠΙΚΟ" να κάνει πράξη το PRISMA Win. Μετά την εμπιστοσύνη που έδειξα στον επί χρόνια συνεργάτη και φίλο, πλέον, Αποστολίδη Δημήτρη και φυσικά στη Megasoft δεν μπορώ να φανταστώ το "ΑΠΙΚΟ" χωρίς PRISMA Win "
-Τσακαλίδου Πολυξένη-

Σελίδα 1 από 11

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι