Συνεργάτης που υλοποίησε: Anysma - Καλησπεράκης Σπύρος

"Στα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και επιλέγουμε τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες για τη βελτιστοποίηση της επιχείρησής μας. Επιλέξαμε τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft γιατί ανταποκρίνονται σε αυτά τα υψηλά στανταρντ που έχουμε θέσει"

-Μανωλιτσάκης Αντώνης-

Συνεργάτης που υλοποίησε: Sidus - Καράτζαλης Παναγιώτης

"Οι εφαρμογές μας έχουν διευκολύνει αρκετά στον τρόπο με τον οποίο οι σερβιτόροι στέλνουν τις παραγγελίες τους ταχύτερα. Γνωρίζουμε ακριβώς τον λογαριασμό κάθε παρέας αναλυτικά ανά είδος και μπορούμε να βλέπουμε κάθε στιγμή τη διαθεσιμότητα των τραπεζιών, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση. Μας βοήθησαν αρκετά στο να έχουμε απόλυτο έλεγχο του συνολικού τζίρου, αλλά και κάθε σερβιτόρου ξεχωριστά..Τέλος, με τις εφαρμογές PRISMA Win μπορούμε να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα της κουζίνας, ώστε να προγραμματίζουμε ανάλογα τις παραγγελίες μας."
-Οικογένεια Καλλιαντάση-

Συνεργάτης που υλοποίησε: Mega Support

Με την εφαρμογή PRISMA Win για τις λιανικές πωλήσεις βελτιώσαμε αισθητά τον χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών μας και επιταχύναμε την τιμολόγηση και την έκδοση των αποδείξεων στο ταμείο. Επίσης, είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία αφού έχουμε άμεση υποστήριξη όταν τη χρειαζόμαστε.

-Βασίλαρος Πάρις-

Συνεργάτης που υλοποίησε: CA SOLUTIONS - Αντωνίου Χρήστος

"Οι εφαρμογές PRISMA Win μας βοήθησαν στην οργανωση των παραγγελιών και των πωλήσεων και στη συνολική εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους πελάτες μας, αφού με ένα κουμπί βλέπουμε ό,τι χρειαζόμαστε για τους πελάτες και τα οικονομικά τους στοιχεία"

-Ιωάννου Πάμπος-

Συνεργάτης που υλοποίησε: NewData - Παπαδημητρίου Βασίλης


Η εφαρμογή PRISMA Win είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, προσφέρει απόλυτο έλεγχο του στοκ της αποθήκης, της τιμολογιακής πολιτικής, της συνταγογράφησης των γεωργικών φαρμάκων, καθώς και της λογιστικής εικόνας της επιχείρησής μου. Η τεχνική υποστήριξη της Megasoft με βοήθησε να αξιοποιήσω στο 100% τις δυνατότητες της εφαρμογής, επιλέγοντας παραμέτρους που καλύπτουν απόλυτα τις δικές μου ανάγκες."

-Παναγιώτης Κατσιαδράμης-

Σελίδα 1 από 7

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι