fbpx

Case study - Paliria Hotel

Συνεργάτης που υλοποίησε: ST Solutions - Τοσιάδης Σπύρος

" Μέσω της συνεργασίας μας με τη Megasoft και τις δυνατότητες του PRISMA Win, καταφέραμε να μεγιστοποιήσουμε την παραγωγικότητά μας, να μειώσουμε τα περιθώρια λάθους και να τραβάμε συχνά στατιστικά πωλήσεων αυξάνοντας τα έσοδά μας και πραγματοποιώντας σωστά τις παραγγελίες στους προμηθευτές μας. Είναι πια ,ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς!!!"

- Μπασινάς Βασίλης - Διευθυντής Paliria Hotel-

 

Η επιχείρηση

paliria hotelΤο ξενοδοχείο Παλίρροια έχει χαράξει μια μακρά ιστορία άνω των 100 ετών στην παραδοσιακή φιλοξενία, και δικαίως σήμερα αποτελεί το πιο φημισμένο ξενοδοχείο στη Χαλκίδα. Βρίσκεται στην παραλία, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης, χαρίζοντας άνετη και πολυτελή διαμονή στους πελάτες του, με τα πλήρως ανακαινισμένα Standard δωμάτια και Σουίτες που διαθέτει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι χώροι του ξενοδοχείου με τη μοναδική διακόσμησή τους που σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή. Συγκεκριμένα, στο εστιατόριο Marea, η παρουσία του ξύλου και των γήινων χρωματισμών σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας πιάτα που σερβίρονται, χαρίζουν στον πελάτη μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής, συνδέοντας την παράδοση και την αυθεντικότητα με μια ιδιαίτερη πινελιά μοναδικών γεύσεων και την καλύτερη θέα στον Εύριπο. 
Επιπλέον, το νέο Lounge Bar του ξενοδοχείου αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για καθημερινές συναντήσεις, καθώς βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα όπου οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό τους ή διάφορα πιάτα και σνακ με τη συντροφιά μουσικήςΟι ανάγκες & η λύση

estiatorioΤο εστιατόριο και το lounge bar του ξενοδοχείου αποτελούν έναν από τους πιο must προορισμούς για όσους επισκέπτονται τη Χαλκίδα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, επομένως η ανάγκη για σωστή και χωρίς λάθη παραγγελιοληψία ήταν επιτακτική. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο διευθυντής του ξενοδοχείου, κύριος Μπασινάς, προκειμένου να ανταποκριθεί άψογα και με τη μέγιστη ταχύτητα στον μεγάλο αριθμό επισκεπτών επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft.
Πιο συγκεκριμένα, για την καλύτερη οργάνωση της κουζίνας και του εστιατορίου γενικότερα, επιλέχθηκε η λύση PRISMA Win Restaurant – cafe. Τώρα, ο υπεύθυνος έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ποια τραπέζια είναι δεσμευμένα και ποια ελεύθερα και να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο μέσα από την εικόνα της αίθουσας στο Pos για την κατάσταση της παραγγελίας σε κάθε τραπέζι (σε εκκρεμότητα, σερβιρισμένη, πληρωμή κοκ).
Επιπρόσθετα, η εφαρμογή παρέχει μια πλήρη εικόνα για τις ταμειακές ροές του εστιατορίου του ξενοδοχείου, τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων, τις κινήσεις των ειδών και την αποτελεσματικότητα των βαρδιών του προσωπικού, με βάση την οποία ο επιχειρηματίας μπορεί να χαράξει τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα με ασφάλεια και μέσα από μία πηγή αδιαμφισβήτητης και αντικειμενικής πληροφόρησης που του παρέχει η εφαρμογή.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τραπεζιών επιλέχθηκε η λύση ασύρματης παραγγελιοληψίας της Megasoft, PRISMA Win mobile που εγκαταστάθηκε σε 3 φορητές συσκευές και βελτίωσε σημαντικά τις διαδικασίες, απλουστεύοντας και οργανώνοντας τη δουλειά των σερβιτόρων στον μέγιστο βαθμό. Έτσι, η παραγγελία φτάνει στον εκτυπωτή κουζίνας χωρίς καθυστερήσεις, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η προετοιμασία της.

 

Τα οφέλη

DSC 0012 copyΗ υιοθέτηση των εφαρμογών PRISMA Win έφερε στο ξενοδοχείο Παλίρροια σημαντικά οφέλη όπως:
• Ταχύτητα και απλοποίηση στη διαδικασία της παραγγελιοληψίας
• Σωστές παραγγελίες χωρίς λάθη
• Πλούσια πληροφόρηση για τον επιχειρηματία
• Άψογη οργάνωση του καταστήματος και έλεγχο του ταμείου & των βαρδιών
• Ευκολία στη διαχείριση των κρατήσεων
• Εξάλειψη πολύπλοκων χειρόγραφων διαδικασιών
• Αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας των εργαζομένων
• Αίθουσες και τραπέζια γεμάτα όλον τον χρόνο από πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες!

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του ξενοδοχείου Παλίρροια πραγματοποίησε η εταιρία ST Solutions – κ. Σπύρος Τοσιάδης , εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.
Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Παλίρροια για την εμπιστοσύνη του!

 

Ο πελάτης

hotel paliria logo1

 

Ο συνεργάτης

logo transparent

Το ξενοδοχείο Παλίρροια κατέχει ένα ρεκόρ παροχής υπηρεσιών για πάνω από 100 χρόνια στην παραδοσιακή φιλοξενία με επισκέπτες, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες. Το ξενοδοχείο Παλίρροια άλλαξε τη δομή του το 1974 σε ενα κτήριο με 7 ορόφους και το 2004 έγινε μια πλήρης ανακαίνιση...

Περισσότερα...

 

H ST Solutions είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία με στόχο την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών Πληροφορικής, αξιοποιώντας τις νέες Τεχνολογίες και τα σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης. Για την υποστήριξη των πελατών της, η εταιρεία διαθέτει μία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας...

Περισσότερα...

 

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι