Τα Νέα της Megasoft

Τη στήριξη των ελληνικών εκπαιδευτηρίων κάθε βαθμίδας συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά η Megasoft με τη δωρεάν χορήγηση των εμπορικών και λογιστικών της εφαρμογών PRISMA Win για την εκπαίδευση των σπουδαστών τους!

Οι εφαρμογές PRISMA Win δε σταματούν ποτέ να εξελίσσονται και να εμπλουτίζονται με νέες σημαντικές δυνατότητες για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες ακόμα πιο εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά. Ό,τι νέο προστίθεται στις εφαρμογές είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας για νέες καινοτόμες διαχειρίσεις που χρειάζεται ο κλάδος. Δείτε μερικές από τις τελευταίες νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που προστέθηκαν στην οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win Auto-moto.

Από 20 Μαΐου, μειώνεται ο ΦΠΑ σε εστίαση & τρόφιμα


Από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 ισχύει η μείωση του συντελεστή ΦΠΑ: Από το 24% στο 13% σε βασικά είδη διατροφής, από το 24% στο 13% στην εστίαση με εξαίρεση τη διάθεση αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, χυμών και ροφημάτων και από το 13% στο 6% στην ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο και την τηλεθέρμανση.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι