fbpx

Μία νέα διαχείριση είναι τώρα στη διάθεση των πελατών μας - επιχειρήσεις εστίασης - που κάνουν διανομές για να παρακολουθούν τις παραγγελίες και την κατάστασή κάθε παραγγελίας στους χάρτες της Google.

Η νέα διαχείριση  Pos Delivery Map προβάλλει σε χάρτη (Google Maps) τις παραγγελίες του καταστήματος. Έτσι, ο επιχειρηματίας έχει μία συνολική και ξεκάθαρη εικόνα για τις διανομές του κάθε στιγμή. Στον χάρτη εμφανίζονται με τα αντίστοιχα εικονίδια το κατάστημα, οι ανοιχτές παραγγελίες, οι παραγγελίες που βρίσκονται σε διανομή, καθώς και οι αργοπορημένες παραγγελίες.

POSDELIVERYMAP

Αν έχετε χώρο εστίασης οι συνταγές των ειδών σας είναι πολύτιμες, ενώ η κοστολόγησή τους και οι αναλώσεις των πρώτων υλών κρίσιμης σημασίας. Υπάρχει ένα module που αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία εύκολα και απλά! 
Στο POS Manager μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε συνταγές για παραγόμενο είδος. Στο παραγόμενο είδος, επιλέγοντας το πλήκτρο Συνταγή και στη συνέχεια το + ανοίγει η οθόνη Αποθήκη για να επιλέξετε τις Α' ύλες.
Στη συνταγή προβάλλεται η ποσότητα, η τιμή αγοράς του κάθε συστατικού (π.χ. Κολοκυθάκια: τιμή αγοράς 1,00€). Επιπλέον, από τη στήλη αξία έχετε μια πρώτη ένδειξη του κόστους σας στα παραγόμενα είδη.
Στα σύνολα αθροίζονται οι επιμέρους αξίες των συστατικών και έτσι έχετε το συνολικό κόστος της συνταγής σας.
Πατώντας το κουμπί Ενημέρωση Τιμοκατάλογου ενημερώνετε τον τιμοκατάλογο αγοράς του παραγόμενου είδους. Αντίστοιχα, εφ’ όσον υπάρχουν συντελεστές κέρδους, θα ενημερωθούν και οι τιμοκατάλογοι πώλησης.
Για συνταγές που έχετε ήδη δημιουργήσει έχετε τη δυνατότητα πατώντας το κουμπί Ενημέρωση Συνταγής να ενημερώσετε την τιμή αγοράς των συστατικών σας. Η ενημέρωση θα γίνει βάσει των τελευταίων παραλαβών που έχετε καταχωρήσει.

syntageseidon

 

syntageseidon2

Επιπλέον, από την εκτύπωση Συνταγές ειδών η οποία είναι διαθέσιμη σε μέγεθος χαρτιού Α4 και σε χαρτί θερμικού, στα φίλτρα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε συγκεκριμένες συνταγές που θέλετε να παρακολουθήσετε δίνοντας περιγραφή, κωδικό ή βοηθητικό κλειδί της συνταγής.
Επίσης, μπορείτε να ορίσετε από ποιον αποθηκευτικό χώρο θα δείτε συνταγές ή να ορίσετε τις ομάδες που ενδεχομένως έχετε ορίσει στις συνταγές σας.
Στην εκτύπωση θα δείτε τις συνταγές που έχετε δημιουργήσει και το συνολικό τους κόστος. Αναφέρονται αναλυτικά τα συστατικά τους, οι ποσότητες που χρησιμοποιούνται με την αντίστοιχη τιμή αγοράς και το κόστος παρασκευής κάθε συστατικού.

syntageseidon3

Μάθετε περισσότερα για το Module: Διαχείριση Αποθήκης - Συνταγών Ειδών - Αυτόματων Αναλώσεων
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με το συνεργάτη που σας υποστηρίζει ή με τη Megasoft στο 210 3416900

 

 

Για περιπτώσεις, όπως τα κυλικεία (εντός εταιριών) που οι εργαζόμενοι προκαταβάλουν το ποσό στην αρχή του μήνα για την κατανάλωση αγαθών, η εφαρμογή προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για τον υπολογισμό του υπολοίπου τους.
Μπορείτε να παρακολουθείτε το υπόλοιπο του πελάτη, με βάση τα χρήματα που έχει προκαταβάλει. Αρκεί να ενεργοποιήσετε την αντίστοιχη παράμετρο από το Pos Manager, στις ρυθμίσεις Πελατών.

diaxeirisi prokatavolon

 Σε αυτήν την περίπτωση το εικονίδιο στην οθόνη έκδοσης παραστατικών, αναφέρει το ποσό προκαταβολής του πελάτη.

diaxeirisi prokatavolon2

Την ώρα της τιμολόγησης είναι δύσκολο να θυμάστε την πολιτική εκπτώσεων, όταν αυτή μάλιστα είναι και κλιμακωτή τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.
Στο POS Manager στις Εκπτώσεις, υπάρχει μία παράμετρος που σας δίνει τη δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού έκπτωσης μετά από κάποια αξία. Η έκπτωση μπορεί να ορίζεται κλιμακωτά, δηλαδή για παραστατικό τελικής αξίας πάνω από 100 ευρώ η έκπτωση θα είναι 10%, για παραστατικό τελικής αξίας πάνω από 200 ευρώ η έκπτωση θα είναι 20%.

Η έκπτωση υπολογίζεται όταν εκδώσετε το παραστατικό ή επιλέξετε τρόπο πληρωμής.

ypologismos ekptwshs

Το να διασφαλίζετε τα δεδομένα σας είναι πολύ σημαντικό. Η καθημερινή λήψη Back up είναι απαραίτητη και δεν θα πρέπει να την αμελείτε. Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να εκτελείται αυτόματα.

Από το POSDBAdmin επιλέγετε δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας, ορίζετε εσείς τη διαδρομή που επιθυμείτε να αποθηκεύεται το Back up, το όνομα του, καθώς και αν επιθυμείτε αυτόματα μετά τον τερματισμό της εφαρμογής σας να δημιουργείται το αντίγραφο.

backup pos

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι